tsunami-of-love.com

tsunami-of-love.com

Tsunami af kærlighed

Kærlighed er som en stor bølge af tsunami,

Hvis det rammer dig, vil den fange dit hjerte for evigt.

Du kan modstå det, men du vil aldrig slippe det.

Må ikke beklage, hvis du er druknet i den bølge,

Fordi Kærlighed er den sødeste ting, du måtte have.

Vi Live To Love, uden kærlighed, vores liv er tom og meningsløs.

Special Offer!

De fleste mennesker siger, at kærlighed er den stærkeste, den reneste og inspirerende følelse, du måtte have i dette liv, det giver dig en grund til at leve, det giver dig styrke til at kæmpe og overvinde vanskeligheder, det giver dig glæde og fornøjelse, men det også kan give dig lidelser, hvis din kærlighed er ensidige. Anyway, hvis du er forelsket, er du både i glæde og pine, men mange mennesker ønsker at smage og opleve dette sødeste følelse af liv er for os. Vær ikke bange for at forelske sig så meget, selvom dit liv synes at være et mareridt efter det.

Hvad kunne være mere vidunderligt end at vente på en chance for at se din elskede en og så bare nyde at være sammen med hende? Så hende ind i øjnene og kyssede hendes søde læber, kyssede bud krop og blot at være sikker på, at hun føler det samme som du gør? Hvad kan være skønnere end at vågne op og falde i søvn med din elskede en gentagelse af samme navn i dit sind så længe, at du føler du er ved at blive skør? Alt dette sker for os har en vis forstand. Love bringer os nye indtryk hver dag. Gensidig kærlighed giver dig vinger, det løfter dig op til himlen, men ensidige Love bringer dig Lidelser, pauser dit hjerte, men den efterlader ikke uden fordel - gør det muligt at anslå, at forstå vores følelser. Den erfaring er også vigtigt, forbliver det i dit hjerte for evigt. Selv den ulykkelige kærlighed bringer os fornemmelser, vi aldrig glemmer.

Hvorfor er russiske kvinder er stor efterspørgsel efter?

Sikkert, hørte man meget om enestående kvaliteter af russiske kvinder. Rusland og Ukraine kvinder er så smukke, tilbud, beskeden, høflig, feminint og patient til deres mænd. Russiske kvinder er både aktiv og passiv skønhed. Skønheden i russiske kvinder er ægte og naturlige og endda uden at anvende makeup, de formår at se smuk og tiltrækkende, det er grunden til russiske kvinder er højt værdsat af både lokale og udenlandske mænd. Vestlige mænd siger, at russiske kvinder og Ukraine kvinder har en meget smuk sjæl, og en rig indre verden. Vestlige mænd som den ægte og naturlige kvindelighed af russiske kvinder angiver, at mange vestlige kvinder, som allerede havde mistet deres naturlige kvindelighed, på grund af feminisme bevægelse i deres lande, men det vigtigste kvalitet af russiske kvinder er evnen til at elske deres mænd devotionally og sacrificially. Troskab er en anden kvalitet af russiske kvinder, og hvis russiske kvinder elsker deres valgte mænd meget, vil de være tro mod dem, og selv i slutningen af deres liv. Rusland og Ukraine kvinder er så patienten og kan tilgive svaghederne i deres mænd, som alkoholholdige problemer, utroskab og løgne. Naturligvis alle russiske kvinder ikke kan tolerere en sådan holdning af deres mænd over for dem, men russiske og ukrainske kvinder har den unikke kvalitet, om at tilgive deres mænd, hvis de er forelskede i dem, og hvis deres mænd bede dem om tilgivelse og sværge troskab til dem , vil russiske kvinder tilgive dem og genoprette deres kærlige forhold med dem.

Russiske kvinder forventer ikke store overskud fra at elske deres mænd, de er virkelig uselviske, og ofte ofre deres karriere og liv for dem, de elsker.

Næsten alle vestlige mænd, at de savner hengivenhed i forbindelse med deres mænd og deres kvinder ofte dumpe dem, nogle gange endda uden nogen forklaring, fordi vestlige kvinder ikke er så brugt som russiske kvinder. Den hengivenhed i kærlighed, er den karakteristiske kvaliteten af Rusland og Ukraine, kvinder og mange russiske kvinder drømmer om at blive gift i henhold til ritus af den ortodokse kirke og tage kirken ed lovende,? Jeg sværger at bo sammen med min mand i sorg og glæde, indtil døden skiller os? og de er ikke tomme ord for dem, fordi ægteskabet er den mest hellige ting for russiske kvinder.

Brude fra Ukraine og Rusland er meget hengiven, kærlig og god mødre til deres børn. De elsker deres børn devotionally og endda vanvittig, tage en god pleje af dem, og bruger en masse tid sammen med dem. Buddet og kærlig holdning af russiske kvinder til deres børn er primært vurderet af vestlige mænd.

Russiske kvinder og Ukraine kvinder er meget underdanige over for deres mænd gør alt for at behage dem. De er meget gode husmødre gøre deres hjem varme, hyggelige og komfortable. De koge godt opfinde nye retter for deres elskede ægtemænd.

Hvorfor er russiske Women Seeking Foreign mænd?

Du kan spørge, hvorfor russiske kvinder søger mænd i udlandet? Det er ikke et let spørgsmål at besvare, men det er ikke en hemmelighed for alle udlændinge, som den levestandard i det tidligere Sovjetunionen lande er meget lav, og de fleste af de lokale mænd kan ikke være godt udbydere til deres familier, men selvfølgelig, det er ikke den vigtigste årsag til russiske kvinder, fordi fra deres barndom, de vænnet sig til små ting, og de opfylder deres opgaver selv lever under sådanne forhold. Det store problem er mangel på lokale mænd. Ifølge den seneste folketælling data, overstiger antallet af kvinder, mænd, med 10 millioner og i en alder af 40 og over forholdet mellem mænd at kvinder går op til det forfærdende antal 1:10 og dem, der stadig findes, er simpelthen ikke egnet til russisk kvinder. Så som du kan se at det er så svært for russiske kvinder at finde en værdig mand i hendes hjemland, så efter at dreje 30, er chancerne for russiske kvinder til at gifte sig med held er reduceret. Naturligvis, at det største problem for Russin kvinder mødes mænd i deres amter er, at de lokale mænd har alvorlige problemer med alkohol, og det skræmmer russiske kvinder væk fra at have et seriøst forhold med mænd som russiske kvinder er bestemt til at være god familie's brugere og som enhver kvinde, russiske kvinder ønsker fred og sikkerhed i et forhold med mænd, fordi de er nuværende eller kommende mødre.

Quick mænd registrering:

 • Fornavn:
 • E-mail:
 • Dato for din fødsel:
 • Land:
 • Jeg er enig i at få nyheder
 • Jeg er enig med vilkårene
Avanceret registrering

Søg på ID:

Hurtig søgning:

Leder du efter en kvinde:
 • Fra alder:
 • Til alder:
Avanceret søgning

Random girls

 • Single Ukraine women Inna from Kharkov
 • Single Ukraine women Ekaterina from Kharkov
 • Single Ukraine women Natal'ya from Vinnitsa
 • Single Ukraine women Tat'yana from Kharkov
none

Random girls

 • 86715 Tat'yana Kiev (Ukraine)
 • 97425 Luisa Fernanda Medellin (Colombia)
 • 86543 Mariya Kiev (Ukraine)
 • 96286 Ilona Vinnitsa (Ukraine)